1. Hírek
  2. AZ ÚJ VOLKSWAGEN CRAFTER. SZINTET LÉPETT.
2024.09.12.
Akció

AZ ÚJ VOLKSWAGEN CRAFTER. SZINTET LÉPETT.

Belefér. A jó ajánlat is. City Crafter már 8.499.000Ft+áfától!

City Crafter

Volkswagen Crafter City 30 dobozos - 2.0 TDI 140LE-s motorral!


A közel 10 köbméteres rakodóteret (9,9 m3) kínáló változat felszereltségébe többek között a "Lane Assist" sávtartó rendszer, a parkolóradar elöl és hátul, a digitális műszerfal, az elektromos ablakemelők, a vezető- és utasoldali légzsák, valamint az Elektronikus Stabilizálási Program (ESP) tartozik.


SOKOLDALÚ, ROBUSZTUS, ERŐS
Az új Craftert komoly munkára tervezték - legyen szó akár dobozos, platós vagy alváz kivitelről. Az új Crafter azonban egy lépéssel tovább megy. Az új digitális műszerfal segítségével minden lényeges információ egy pillantás alatt elérhető. A modern infotainment, stabil hálózati kapcsolat és az új vezetői asszisztensrendszerek nagyobb kényelmet és biztonságot garantálnak.


DOBOZOS KIVITELŰ ÚJ CRAFTER
A dobozos kivitelű új Crafter is készen a nagy feladatokra. Kategóriájában kiemelkedő rakódhatóságot és rakományrögzítést biztosít. A méretek ideálisak olyan szokványos szállítóeszközökhöz, mint az EUR raklapok és görgős tárolók.


Amennyiben egy csúcsminőségű és robosztus, alapvetően kemény munkára tervezett és épített áruszállítót keres, melyben egy kipróbált, csúcshatékonyságú és rendkívül tartós dízel hajtáslánc, illetve a legmodernebb vezető-támogató és asszisztens rendszerek segítik munkáját, mielőbb jelentkezzen és állítsuk össze személyre szabott Crafter modelljét. Igény esetén, az Ön számára legkedvezőbb finanszírozással.


Tudjon meg többet az ajánlat részleteiről mielőbb! Látogasson el mielőbb az esztergomi Volkswagen kereskedésünkbe, vagy kérdezze szakértő kollégánkat!

SZékely Olivér 

VW Haszonjárművek értékesítési tanácsadó
Telefonszám 
Mobiltelefonszám +36 20 3883013
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.